Neatkarīgi no diennakts laika – apģērbs ieņem svarīgu lomu mūsu sajūtu veicināšanā. Arī naktī mēs vēlamies justies šarmanti un komfortabli – jā, Rosme naktsveļas kolekcijas ir gatavas to nodrošināt. Vēlies atpūsties pēc garas dienas vai gatavojies omulīgam vakaram? Mūsu naktsveļa ir radīta, lai Tu justos grezni, ērti un pārliecinoši.


Viskozes materiāls neizsakāmam maigumam

Mūsu naktsveļas kolekcijas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, visbiežāk ražošanā tiek izmantota viskoze. Viskoze ir viegls, elpojošs audums, kas pazīstams ar savu mīkstumu un patīkami sniegto komforta sajūtu ādai. Materiāls ir elastīgs, tas spēj nodrošināt plašu kustību diapazonu, kā arī tas ir lieliski piemērots kvalitatīvam nakts miegam. Svarīgi izvēlēties audumus, kas ļauj ādai elpot un uztur optimālu ķermeņa temperatūru visu nakti.


Krāšņuma pieskāriens ar elegantām mežģīnēm

Mežģīnes jau sen tiek asociētas ar izsmalcinātību un jutekliskumu. Visas Rosme naktsveļas kolekcijas ir papildinātas ar maigiem, ziedainiem mežģīņu akcentiem, kas Tavām vakara gaitām piešķirs īpaši greznu noskaņu.


Plašs izmēru klāsts, kas piemērots dažādiem izmēriem un formām

Naktsveļai ir jābūt viegli pieejamai visām sievietēm – neatkarīgi no auguma aprisēm, izmēra un formas. Kolekcijas pieejamas plašā izmēru diapazonā no S līdz 5XL izmēram. Uzņēmumā sievietes rada produktus sievietēm, arī naktsveļa tiek izstrādāta, domājot par Tavu komfortu.


Iespēja izvēlēties satriecošas krāsas

Izpaud savu unikālo stilu ar mūsu naktsveļas kolekcijām – neatkarīgi, vai dod priekšroku klasiskiem toņiem, piemēram, melnai vai baltai krāsai, vai arī vēlies papildināt savu naktsveļu ar kādu spilgtāku krāsu, mūsu piedāvājumā atradīsi dažādību katrai gaumei. Sarkans, violets, zaļš, zils, brūns un daudz citu toņu – kombinē un pieskaņo naktsveļu savām šī brīža sajūtām.


Uzlabo nakts komfortu un dāvā sev greznības sajūtu arī miegā. Tu esi to pelnījusi.

Pārlūkojiet interneta veikalu un apmeklējiet mūsu veikalus, lai atklātu Rosme satriecošās naktsveļas kolekcijas un padarītu savas naktis tikpat īpašas kā dienas. Mūsu naktsveļa ir pieejamā cenu diapazonā, vienlaikus tā saglabā augstākos kvalitātes, atbalsta un stila standartus. Tevi gaida saldi sapņi!


Halātiņš Passion. Krāsa: sarkana Naktskleitiņa Lavender nights. Krāsa: pasteļvioleta Naktskleitiņa Summer breeze. Krāsa: piparmētru zaļa Halātiņš Ombre midnight. Krāsa: tumši zila Naktsveļas komplekts Emerald. Krāsa: tumši zaļa Naktskleitiņa Midnight. Krāsa: melnaHalātiņš Champagne nights. Krāsa: šampanieša Naktskleitiņa Passion. Krāsa: sarkana